Stacks Image 42


carnavalsschlager
Een carnavalsschlager voor CV De Jonge Böck en de Heerlense wijk Nieuw Einde
Oud-prins Robin Falize had een droom.... een eigen carnavalslied voor 'zijn' CV De Jonge Böck. Emil Szarkowicz pakte in september 2016 op een gezellige avond in café Pelt pen en papier en schreef zo even dit geweldige nummer. Niet zomaar een carnavalschlager, maar een lied dat het gevoel van trots vertolkt van inwoners van de Heerlense wijk Nieuw Einde. En de liefde voor carnaval natuurlijk.
Stacks Image 179
Stacks Image 181
Van eerste versie vol aanpassingen en verbeteringen tot een keurige set muziekpartijen die vervolgens door Nieuw Eindse muzikanten werden ingespeeld onder de muzikale leiding van Emil Szarkowicz. Je kunt het liedje hier beluisteren!
 Drop Images Here 

Stacks Image 194
Stacks Image 196
Stacks Image 202
Stacks Image 198
Stacks Image 200
Stacks Image 209
Stacks Image 211
Stacks Image 213
Stacks Image 215
Stacks Image 217
Stacks Image 219
Stacks Image 221
Enkele foto's van de allereerste presentatie van het lied 'Veer van d'r Jonge Böck / Nieuw Einde, Nieuw Einde' op zaterdag 7 januari, voorafgaand aan de proclamatie van de nieuwe prinses Amanda van CV De Jonge Böck en jeugdprins Naylan. Bekijk alle foto's op de Facebook-pagina hier.
Stacks Image 226
Stacks Image 229
NU ook verkrijgbaar: het unieke (èn limited edition) sjaaltje dat speciaal voor dit lied gemaakt is! Te koop vanaf zondag 15 januari tijdens de Prinsenreceptie in De Varenbeuk (aanvang 11.11 uur). Of stuur een email naar mailNE met je naam en adres en telefoonnummer en we nemen contact op voor aflevering en betaling.
Het liedje "Nieuw Einde, Nieuw Einde" is een initiatief van Robin Falize en geschreven en geproduceerd door Emil Szarkowicz. Arrangementen door Roel van Wijk. Opgenomen in de TISO Records- studio in Heerlen.
Correspondentie: mailNE
Facebook
Twitter
Share-This
SPONSOREN
De realisatie van het lied 'Nieuw Einde, Nieuw Einde' werd mogelijk dankzij subsidie van de Gemeente Heerlen en deze sponsoren:


Sportcafé De Varenbeuk

Quarks multimedia en marketing

Party Limburg

van Zundert Bestratingen

RUSH Energy Drinks

 Drop Images Here 

Stacks Image 88
Stacks Image 90
Stacks Image 92
Stacks Image 102
Stacks Image 94
Stacks Image 100
Stacks Image 96
Stacks Image 98